Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Financieel advies Nijmegen

Ben jij als ondernemer nog aan het juiste adres bij banken en kredietverstrekkers voor het verkrijgen van financiering? Vaak ben je beter af bij de juiste adviseur. Ondernemers hebben tegenwoordig namelijk meerdere alternatieven voor bedrijfsfinanciering. Bedrijfsfinanciering Nijmegen is jouw partij als het gaat om zakelijk financieel advies in Nijmegen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ondernemers geholpen met hun financiering. De ervaring en kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd, zorgen ervoor dat ik financieel advies op maat kan geven. Daarnaast ben ik bekend met meer dan 50 investeerders en financieringspartijen in de regio Arnhem-Nijmegen, die ik veelal persoonlijk ken.

Wil jij weten hoe je jouw kapitaal kunt laten groeien en waar je het beste resultaat haalt? Neem dan vrijblijvend contact op voor deskundig financieel advies in Nijmegen.

 

Financieel adviseur Nijmegen

Als financieel adviseur in Nijmegen ben ik vasthoudend en een bruggenbouwer. Daarnaast houd ik van oprecht contact in een goed gesprek. Ik vind het belangrijk dat ik mijn klanten goed ken en ga dan ook graag het gesprek met ze aan. Dit zijn mijn garanties als financieel adviseur in Nijmegen:

  • 100% onafhankelijk
  • Kennis van zaken, snel schakelen en persoonlijke ingangen bij financiers
  • Bekend zijn met meer dan 50 financieringspartijen en investeerders in regio Arnhem-Nijmegen
  • Een hoge slagingskans
Vrijblijvend sparren?

Neem contact op met dé financieel adviseur in Nijmegen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financieel advies nodig?

Ik ben je man als het om financieel advies op het gebied van bedrijfsfinanciering. Je kunt voor verschillende financiële diensten bij mij terecht:

  • Vastgoedfinanciering: Of het nu gaat om een bedrijfspand of een beleggingspand, ik adviseer over de geschiktheid van de financiering en het pand.
  • Werkkapitaal: Ik adviseer je over de meest effectieve aanpak als het gaat om het verkrijgen van krediet bij geldschieters.
  • Crowdfunding: Als financieel adviseur ben ik nauw betrokken bij een groot crowdfundingsplatform. Ik adviseer je over jouw crowdfunding-project voor het verhogen van de slagingskans.
  • Lease en factoring: Ik adviseer en informeer graag over de vorm die het beste bij je bedrijf past, Lease of Factoring.

Partner van