Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Beleggingspand Nijmegen

Wil jij een beleggingspand Nijmegen aankopen of herfinancieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg (vastgoed) financieringen voor privé personen of rechtspersonen die een beleggingspand willen kopen, een project-ontwikkelingsplan hebben of een nieuw voorstel voor herfinanciering of een aflopend rentecontract willen ontvangen.

Bedrijfsfinanciering Nijmegen behoort tot een exclusieve groep intermediairs die geselecteerd zijn voor deelname aan een pilot van een nieuwe vastgoedfinancier met een uniéke propositie, waarbij deze nieuwe partij financieringen verstrekt voor woningen tot wel 8️5% van de marktwaarde.

Ik vertel je graag hoe jij je kapitaal kunt laten groeien en waar je het beste resultaat haalt.

 

Financiering beleggingspand Nijmegen

Ga jij een beleggingspand kopen met eigen geld of een deel financieren? Ik kan je helpen met de juiste financieringsstructuur.

Wil jij gaan investeren in een beleggingspand? Houd dan rekening met het volgende:

  • Een financiering kan vrijwel nooit voor het volledige aankoopbedrag of marktwaarde in verhuurde staat worden afgesloten.
  • Er wordt tot maximaal 80% van de marktwaarde een financiering verstrekt. Het inbrengen van eigen middelen is dan ook een vereiste. Inclusief bijkomende kosten ca. 25-30%.
  • De rente is afhankelijk van de hoogte van de financiering in verhouding tot een marktwaarde in verhuurde staat en de looptijd van de rentevastperiode.
Vrijblijvend sparren?

Neem contact op met de beleggingspand expert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rendement op een beleggingspand

Wanneer je gaat investeren in een beleggingspand is het rendement het belangrijkste waar je op gaat focussen, je wilt immers dat de investering geld gaat opleveren. Je kan met deze investeringen ook een financiële onafhankelijkheid opbouwen.

Niet elk type pand is geschikt om in te beleggen en er zijn een aantal criteria waaraan een pand en locatie moet voldoen. Het pand heeft een bestemming voor wonen, zowel voor zelfstandig gebruik (appartementen/studio’s) als onzelfstandig (kamerverhuur). De verhuursituatie past binnen de bestemming of andere regelgeving (o.a. vergunningen).
Ook voor bedrijfspanden en combinatiepanden (wonen en bedrijfsactiviteit) zijn er diverse mogelijkheden. Daarvoor zijn de financieringsmogelijkheden en geldverstrekkers wel beperkter.

 

Waarvoor kun je nog meer bij mij terecht?

Ik ben vasthoudend, een bruggenbouwer en houd van oprecht contact in een goed gesprek. Ik ben een match omdat ik de volgende garanties beloof:

  • 100% onafhankelijk
  • Kennis van zaken, snel schakelen en persoonlijke ingangen bij financiers
  • Bekend zijn met meer dan 50 financieringspartijen en investeerders in regio Arnhem-Nijmegen
  • Een hoge slagingskans hebben

Partner van